×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Тантра с Димо в Русе

19. януари (сряда), 14:00 - 18:00ч.
50лв.
удобни дрехи, подходящи за движение и потене, шише вода по желание
отминало събитие

Пространство в което човек може да изследва способността си да бъде с това, което е. Способността си да изживява момента здравословно и подхранващо, без да бяга от него и без да се наранява. Тази способност е цяло изкуство. Способност, съчетаваща в себе си предимно практика и малко разбиране. Изкуство или начин на живот, наречен Тантра.

Често Тантра е трудна до невъзможна, дори когато човек е сам. Присъствието на друг човек я прави още по-трудна. А какво остава, когато другият е на интимна близост? Има ли изживяване в момента или са активирани защитните механизми?

Изграждането на контейнер за тантрични преживявания е основна цел на семинара, а също и да бъде избегната масовата криворазбраност на Тантра, злоупотребите с нейната идея и произтичащото от това нараняване.

В семинара ще има

Ще има предимно упражнения, даващи предизвикателства в различи посоки, целящи изследване, преживяване, преминаване през трудности, както самостоятелно, така и с партньор. Предизвикателствата могат да бъдат от всякакво естество, включително и сексуално. Сексуалната тема масово е голямо табу и в нея има заключена много енергия. Идеята е да се помогне и на тази енергия да се отпуши за да може човек да се наслаждава свободно на жизненоста си.

Също така в различни степени може да има споделяне, медитация, танцуване, работа с представители, дишане.

В семинара няма да има

секс, насилие и теоретични лекции. Нищо от упражненията в семинара не е задължително. Всеки участник сам определя до къде и колко да да навлиза в упражненията.

D