Custom image

Една от най-заклеймените прояви на енергията в човек – гневът е съответно и една от най-потиснатите. От енергия да защити, потискането го превръща в самонараняване. Голяма част от страданието на човечеството се дължи на осъждането на гнева. Осъждане за което се грижат много хора, а рядко някой учи какво да са прави с него, как да се живее с него. Отричайки гневът си, човек отрича живота си.

Код „Гняв“ е групова терапия, за признаване на гнева, за неговото осъзнаване и разтоварване по защитен терапевтично-медитативен начин. Всеки от тези три етапа изглежда нелек до непосилен, запечатан със страх и срам. Тази група е подходяща за всеки, желаещ да се завърне към живота, неговата лекота и наслада.

В групата ще има упражнения за осъзнаване, работа с представители (както в констелациите), медитация, физически упражнения, танцуване, споделяне. За участие е необходимо предварително записване, одеалце, здрава възглавница (тапицерска от хола, а не за спане от спалнята), удобни спортни дрехи, позволяващи движение, потене, преобличане.