×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Елена

Благодаря ти Димо! След Тантрата изпитвам силна осъзнатост, силно присъствие със себе си и с другите. Това са по-обичайните. Необичайното е силна степен на приемане на болката, токсичността и прошката! Събуди се и нов непознат аспект от личността!!

Харесвам този аспект от себе си, който преживявам с теб! Не го познавах, не съм знаела как да го преживявам с други хора и не съм го показвала! Та има тръпката от първия път!! Благодаря ти! Има сигурно още как да го разгръщам, но дори и това сега е пълно и съвършено, заслужаващо признание! Сърцето ми те обожава за това, което създаваш тук!!

За първи път изживявам границите – ясни , точни, практични, защитаващи!! Разбутах и моите граници за тъмно и светло отново! Изля се малко токсичност. Три дни я преглъщам, а днес вече я приех и благодарих, че я виждам поне и да имам едно на ум! Та не целият процес е цветя и рози, радост и оптимизъм! Съвсем Тантра си беше!!!!!!!

Винаги, винаги ми харесват ясните и точни граници, който ме карат напълно да се доверя и отпусна! Харесва ми и свободата, която усещам на тези практики и голотата с която си тръгвам!

Три дни излизат осъзнавания от преживяното и се интегрират в живота чрез нови навици! Благодарна съм за лудостта, която аз приех да има място живота ми!

D