Едно съчетание между:

 • почивка на брега на морето;
 • себеопознаване (терапевтична работа) с Димо;
 • процедури по детоксикация и електростимулация с Анита,

подкрепящи възстановяването, завръщането към себе си и насладата от живота. Ключовият момент в тази почивка е подпомагане естествените способности за самовъзстановяване на различни нива – физическо тяло, ум, емоции, психика. Това е една възможност за цялостно пречистване и разтоварване.

Основата на този процес ще бъде изградена от неповторимата атмосфера на морето и силата на морската вода, плуването, прочутата поморийска кал и луга, луксозният хотелски комплекс “Марина кейп” и предлаганата в него храна. Върху тази прекрасна основа ще стъпи Себеопознавателна работа с Димо – лека терапевтична програма, вдъхновена от индийския мистик Ошо, отличаваща се с осъзнатост и медитация, целяща разтоварване на натрупани емоции, осъзнаване на моделите на поведение, в които човек зацикля и “изтича”, както и разделянето с тях в една среда на доверие и приемане. Ще има танци, кино, рисуване, споделяне, работа с представители, медитация. Такъв вид работа често води до разбъркване на токсините в тялото. Именно на тях тази година ще бъде обърнато специално внимание, чрез подбрани от Анита процедури, даващи възможност на токсините да излязат от тялото. На разположение ще бъде йонен детоксикатор, уреди за електро стимулация, масаж, ендорфинно въздействие, облекчаване на физическа болка, укрепване мускулатурата, лимфодренаж и други практики за пречистване.

Време

15 (сряда) – 21 (вторник) юни /6 нощувки/ 2016

Място

комплекс Марина кейп – Ахелой, на брега на морето, http://www.marinacape.com/bg/

Цена

470 лв. при записване до 20 май. След тази дата, цената е 530 лв.

Цената включва 6 нощувки (по двама в студио), храна на блок маса, групови занимания, процедури по детоксикация, ползване на огромен басейн, шезлонг, чадър, паркинг, семинарна зала, медицинска застраховка и туристическа такса. За самостоятелно ползване на студиото се доплаща 60 лв. (по 10 лв. на ден). Цената не включва напитки, СПА /сауна, масаж/ и транспорт. За транспорта има възможност за допълнително организиране, чрез разпределение по колите на участниците, а също и ползване на обществен транспорт – автобус (34лв. еднопосочен билет).

Записване: чрез заплащане на 100 лв. капаро в брой или по банков път. Останалата част от сумата се заплаща на място.

За записване и допълнителна информация:

Анита – организатор и водещ, 0899 929 025, antikom@abv.bg
Димо – водещ

Програма

 • 7.30-8 сутрешни занимания за раздвижване на плажа
 • 8-10 – закуска
 • 10-12 – свободно време, плаж
 • 12-13 – обяд
 • 13-15 – свободно време, почивка
 • 15-16 – процедури по детоксикация и електростимулация
 • 16.15-18 – групово знимание
 • 18-19 – свободно време
 • 19-20 – вечеря
 • 21-23 – филм /първата вечер и третата вечер/

Внимание! Посещенията на заниманията не е задължително.

Предварителна подготовка

Не е необходима предварителна подготовка и опит с медитация или себеопознаване.

Подходящо

за хора, които искат да си починат, които обичат водата, морето,  които искат да разберат повече за себе си, да се вгледат в причините, поради които в някои сфери от живота им нещата не вървят  и които искат да  споделят тези си изживявания с други хора по един искрен начин в среда на доверие.