Красимира

Красимира

Много ми харесва ребалансинг. Помага ми да се отпусна и да се отърся от напрежението. Много често не си давам сметка колко напрегнато е ежедневието ми и чак след сесията по ребалансинг установявам колко ми е хубаво.

Усещанe за храна (УХ) ми помогна да започвам да виждам части от себе си за които не бях предполагала че съществуват. УХ ми показа от какво всъщност има нужда тялото ми за да е жизнено и енергично. УХ ми напомни, че в тялото ми вече няма никакво място за трупане. Това ме кара да се чувствам тежка уморена и абсолютно безпомощна, но не ми идва на ум, че мога просто да започна да изхвърлям нещата, които вече не ми трябват.

УХ ми показа че вътре в мен има един герой, който не се страхува от нищо и чиято ярка светлина е достатъчна да ми покаже истинската картина такава каквато е. УХ ми помогна да започна да се връщам към себе си и към естествените си нужди и желания. Даде ми възможност да видя кога наистина имам нужда от храна и кога използвам храната за да запълня някоя огромна черна дупка.