Петър

Петър

Приятел ми препоръча сеансите на Димо по ребалансинг. Били дълбоко освобождаващи. Тъй като в Център за духовно образование “Гайа” винаги сме готови да дадем платформа на способни, автентични и задълбочени хора, а също и поради лични причини, реших да опитам.

Сеансът се състои в силни натискания върху места, които не са задължително енергийни центрове – под ребрата, под мишниците и др. Първоначално беше болезнено, но търпимо. Когато Димо вкара част от пръстите на ръката си под дясното ми подребрие с мен започна да става нещо странно: ту се смеех, ту плачех (не беше от болка или гъдел, тези емоции идваха от непознат източник). Разбрах, че този натиск освобождава заседнали емоции. Заедно с натисканията Димо кара клиента да вдишва и издишва с осъзнатост. При едно по-болезнено натискане, в което трябваше да издишам, се случи чудо: изведнъж заедно с издишването се отпуснах в болката и тя престана да ме “докосва”. Имаше я, но аз бях над или извън нея. Почувствах, че вече никой не може да ме накара да страдам. Дори мислено предизвиквах Димо да натиска колкото си иска, знаех, че не може да ми причини болка. Буквално блаженствах в това усещане.

Тъй като усилено работя за балансиране на емоциите – моите и на други хора, като им преподавам курсове, това за мен беше “липсващото звено” от веригата. Изживях това, което отдавна знаех интуитивно, а именно че не е нужно и възможно да се потиска болката, била тя физическа или емоционална. Ако човек съумее да я приеме с осъзнатост, да се отпусне и да не се бори с нея, тогава тя изгубва властта си над него. Този метод може да се прилага с всички страдания и отрицателни емоции. Методът е високо ефективен, особено ако сте достатъчно осъзнати и честни в своето себеизследване и саморазвитие. Димо е изключителен професионалист, който те предразполага и те води успешно към най-доброто и възможно за теб изживяване на освобождаване. Желая ви успех с ребалансинг.