×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Деси

Благодарна съм на Димо за всичко, което съм получила и продължавам да получавам от него!

До ден днешен разказвам за ‘Усещане за храна‘, като за групата, от която ефектът върху мен беше моментален, траен и толкова видим, че по някога на мен самата ми се струва невъзможно. Една няколко минутна констелация, на вечерно констелационно събитие преди време, ме премести на тотално различно място в последвалата седмица.

Аз измервам вътрешната работа с външните резултати от нея. Смятам, че това е най-добрата обратна връзка за това къде се намираме в главата и сърцето си – ако хората и събитията около нас ни носят щастие сме на прав път. Ако едно взаимоотношение, събитие или низ от такива са трудни, значи нещо в нас не работи за нас.

Благодарна съм, защото всяко докосване до работата с Димо придвижва някакъв процес в мен, винаги нещо се случва, най-често на следващия ден, което ме приближава до целите ми, до здравето и до изобилието.

Средата на доверие и сигурност, наричането на нещата с истинските им имена, изваждането и извеждането на моделите и тенденциите, които ни пречат … усещането, че всичко е наред са само част от причините, които правят работата с него незаменима. Но най-вече начинът, по който работи през тялото и със него, било то в сесия, семинар, ребалансинг, танц, констелация – най-бързото средство за излекуване на старото и неработещо, за да дойдат новото и здравото.

D