Всеки, вкусил от работата на Димо е добре дошъл да сподели личните си изживявания тук, без значение дали са били приятни или неприятни. За целта е необходимо да ги изпрати по и-мейл. Всяко искрено споделяне може да помогне на невкусилите да се ориентират по-добре.

 

Красимира

Много ми харесва ребалансинг. Помага ми да се отпусна и да се отърся от напрежението. Много често не си давам… повече “Красимира”

Красимира
биолог

Тинка

Имала съм няколко срещи с терапията “Ребалансинг”. За мен това е един дълбок лечебен процес на интегриране и осъзнаване на… повече “Тинка”

Тинка
лекар

Лилия

Дишам и се протягам с кеф постоянно откакто мина първия ми сеанс по ребалансинг. Като че ли проверявам дали това… повече “Лилия”

Лилия
финансист

Петър

Приятел ми препоръча сеансите на Димо по ребалансинг. Били дълбоко освобождаващи. Тъй като в Център за духовно образование “Гайа” винаги… повече “Петър”

Петър
лечител

Галя

Ребалансинга ми помага да усещам по-добре тялото си. Хроничните ми болки временно изчезват, а при по-продължителна работа е възможно да… повече “Галя”

Галя
психолог

Анастасия

Това е, като да позволиш на друг човек да ти посочи къде е проблема и след като го почувстваш на… повече “Анастасия”

Анастасия
геодезист

Пепи

За мен ребалансинг е магия и учител. Преди години страдах от Епилепсия. След като се справих с тази болест, започнах… повече “Пепи”

Пепи
застраховател

Никола

Хубав човек си ти, Димо… Усещане за тяло е нежен ритник по самодоволния ми задник, стремящ се към удобство, уседналост… повече “Никола”

Никола
компютри

Антоанела

За мен беше труден сеанс – дълбоко емоционален и катарзисен. Болката ме водеше към събития и състояния за които дори… повече “Антоанела”

Антоанела
лекар

Боби

В отговор на писмо. Добра нощ! Отначало се чудех – “Ха, какво е това?”. Нищо не ми идваше. Жена ми… повече “Боби”

Боби
търговец

Соня

Благодаря ти за всичко, което направи на моето тяло, дух и душа! Страхотен си! Чувствам се вълшебно, заредена с многоооооооо… повече “Соня”

Соня
служител

Галина

Благодаря ти Димо за изпълнения с чувство сайт, който аз за пръв път разглеждам. Плаках и се смях, замислях се… повече “Галина”

Галина
търговец

Диди

Усещане за храна беше най-силният семинар за мен. Истински и много дълбок. Доверих ти се, отпуснах се и “героят” в… повече “Диди”

Диди
йога, психолог

Невена

Обърнах се към Димо по съвета на близка приятелка. Бях прочела материалите в неговата Интернет страница и отидох, водена не… повече “Невена”

Невена
фиолог

Михаела

Благодаря ти за магичното преживяване! Не бих могла да опиша с  думи вълшебството на тази нова за мен опитност… Благодаря… повече “Михаела”

Михаела
служител

Руми

Това което се случи на групата Усещане за храна, надмина очакванията ми и вече никога няма съм предишната Руми. Прекрасно… повече “Руми”

Руми
зъболекар

Теди

Усещане за храна за мен беше усещане напълно различно от всичко изживяно досега. За първи път аз дадох от себе… повече “Теди”

Теди
търговец

Милена

Благодаря ти, Димо, от името на детето в мен! Твоят семинар за храната е едно от най-наситените и силни преживявания,… повече “Милена”

Милена
бизнес

Биси

Искам да ти благодаря за подаръка, който ти направи за мен и всички, които участвахме в семинара “Усещане за храна”!… повече “Биси”

Биси
търговец

Таня

Димо, благодаря ти, за това, че те има. За усилията и посветенността ти да има семинар – „Усещане за храна”,… повече “Таня”

Таня
спортист

Плами

Усещане за храна е изключително дълбок процес, който продължава да тече със своите осъзнавания (евалата за семинара, който си създал).… повече “Плами”

Плами
търговец

Снежа

Искам да споделя с Вас моята ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ към ДИМО. Този уникален човек ми помогна да съм цялостна, да живея… повече “Снежа”

Снежа
терапевт

Тинна

Благодарна съм на живота, че ми даде възможност да се срещна с теб. Благодаря на теб за това, че ми… повече “Тинна”

Тинна
педагог

Деси

Имам изключително грижовна майка с която се чувахме по седем-осем пъти на ден с продължителност на всеки разговор около 20-30… повече “Деси”

Деси
управител

Дани

Случвало ли ви си е да вземете решение за почивка бързо, водени само от желанието да се махнете за малко… повече “Дани”

Дани
управител

Гери

От последната ни среща се чувствам странно. Не се бях замислила, че моят баща също е мъж при това нормален.… повече “Гери”

Гери
търговец

Боряна

Минала съм през много методи и водещи през годините. Бях стигнала до извода, че единствено аз мога да съм „лечителя”,… повече “Боряна”

Боряна
туризъм

Диди

Димо, бях забравила колко надълбоко можеш да ме отведеш… Замислих се, че когато спрях да идвам при теб, съм била… повече “Диди”

Диди
счетоводител

Зара

Димо, ти не знам каква врата отвори за мен, но зад нея е света.

Зара
мебелист

Йовко

Като започна констелацията, помислих, че просто ще се говори 🙂 Когато момичето започна да изкарва хора отпред ми стана малко… повече “Йовко”

Йовко
програмист

Деси

Благодарна съм на Димо за всичко, което съм получила и продължавам да получавам от него! До ден днешен разказвам за… повече “Деси”

Деси
човешки ресурси

Диди

Първата среща с Димо беше чрез Кундалини медитация. Не знаех нищо за нея. Още по време на медитацията в третата… повече “Диди”

Диди
акушер

Люба

Мога да опиша „Усещане за тяло” като усещане за свобода и спокойствие. Три часа се движиш на музика, както я… повече “Люба”

Люба
политолог

Цвети

Едно от най-ценните неща, които ми дава Димо е усещането за разбиране и съчувствие. Каквото и да му разказвам никога… повече “Цвети”

Цвети
биолог

Люба

Още ми е гот от Код “ГНЯВ”. Продължавам да не намирам достатъчно силни думи, за да благодаря за това преживяване.… повече “Люба”

Люба
хидроинженер

Ваня

Искам да ти благодаря за срещата ни и за емоциите, които с твоя помощ ме връхлетяха и пак с твоя… повече “Ваня”

Ваня
дистрибутор

Димитър

Димооо, Димо… Откачена работа човече. Много откачена. Мнооого съм доволен и съм ти благодарен за терапевтична среща. Сега умът ми… повече “Димитър”

Димитър
търговец

Фикрие

Искам с няколко изречения да споделя Огромните и Искрени Благодарности към Димо! Първата ни среща беше преди година, търсех промяната,… повече “Фикрие”

Фикрие
дистрибутор

Алекс

Изключително много ти благодаря!!!!!! Стоплих отношения с баща ми! Днес му бяхме на гости…. Беше прекрасно! От години не ме… повече “Алекс”

Алекс

Виолина

Чувствам, че Тантра ще отвори тези места в мен, които аз самата не познавам, ще събуди любовта и смирението на… повече “Виолина”

Виолина