×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Димо

Димо е терапевт, даващ особено внимание на скритите Емоции и тяхното преживяване през Тялото, както и осъзнаването на процеса през Ума за да може човек да освободи оковите си и да бъде свободен на три нива (Тяло, Ум, Емоции). Емоциите са много силно нещо, което е способно, като ураган да отнесе човек. За да не се случва това е нужна здрава основа, център, каквато дава медитацията. Работата на Димо е съчетание между терапия (научен подход) и медитация (мистика, езотерика), вдъхновени от индийският мистик Ошо. Димо използва следните терапии:

Работата на Димо се характеризира с голяма дълбочина, където са корените на страданието. Димо не е учил психология и не е психотерапевт в класическия смисъл на тази дума. Работи като терапевт от 2007 година.

Телефон

0888.36.30.33

Поща

dimo@dimo.bg

Фейсбук група

Себеопознаване с Димо

Сертификати

Биография

Роден през 1975 година. 22 години по-късно завършва геодезия в УАСГ. В търсене на хармония минава през кратко обучение по хомеопатия, курсове по йога, лечение с прана. През 2005 година за първи път се среща със света на Ошо, като участва в семинар „Семейни констелации”. Силата на изживяванията в тази терапия отваря нова страница в живота му. Участва в множество Ошо терапии и медитации, включително обучение по методите „Семейни констелации” и „Шаманско лечение”. През 2009 година завършва дву-годишно обучение по метода „Ошо ребалансинг”, което поставя началото на работа му с хора. Участието му във “Фридъм процес” през 2010 г. променя драстично живота му – отслабва с 25 килограма, създава и започва да води първият си семинар – “Усещане за храна”. През 2012 написва “Ровтаз” – фантастичен разказ. През 2014 след дву-годишно обучение е сертифициран по техниката “Транзесенс”. Същата година е поканен за първи път да работи извън граница в Москва. През 2015 създава семинарът “Приключване на незавършени връзки”. 2016 започва, но не успява да завърши поради липса на пари обучение в Соматик Експириънс (телесно преживяване) по Питър Левин в Турция и Италия. През 2017 завършва дву-годишно обучение по Пулсации (дихателна ошо-терапия) в Италия. През 2020 завършва двугодишно обучение за Тантра водещ в школата на СкайДенсинг във Франция. Участва във фестивали. Понякога превежда семинари и филми.

D