×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Диди

Усещане за храна беше най-силният семинар за мен. Истински и много дълбок. Доверих ти се, отпуснах се и “героят” в мен ме поведе в дълбините на моето тяло в душата, където съм събрала спомени и преживявания. Колкото повече търсих, толкова повече с болка откривах бягството си от самата себе си в самото си израстване. Опознавах себе си, тялото си и виждах какво се крие зад всяко желание за похапване. Всеки път си казвах: “само още малко, още малко и болката ще премине, схващането ще спре…”. С всяко докосване в себе си имаше и още…

После се появи светлината и ти ме поведе към нови пътища. Семинарът се лееше като вода. Отвориха се светли пътища и болките взеха да преминават. Топлина и радост обливаше тялото ми… Това е първият семинар, от който не ми се тръгваше. Невероятно преживяване!

Благодаря ти! Обичам те! Дерзай! Аз очаквам новият твой семинар!

# # #

Бях на “Усещане за пари” за втори път, защото парите и работата изчезнаха от живота ми, а също и този на сина ми. Силно, разтърсващо, катарзисно преживяване за мен. Виждах и осъзнавах всяко усещане, което ме водеше навътре и навътре. Усещанията се смесваха, сълзи и усмивка, после плач и радост и после лекота. Не знаех, че има още скрити преживявания, които така дълбоко съм заровила. Благодаря ти за пространството, което ми оставяше и за свободата, която ми даваше. Има неща, за които казвам, че не могат да се разказват, те се преживяват. Благодарна съм на всички, които участваха.

Тръгнах си от София с усещане за топлина, лекота и пространство… Още на първия ден получих три предложения за работа по моята специалност. На следващия ден ми се обаждат клиенти, записват се хора и още едно предложение за работа. В този момент осъзнавам, че енергията е заработила и то бързо, защото и се доверих. Отивам на интервю и си мисля как ще поставя условия, защото разбрах принципа на работа в тази фирма. За вярване или не, те ми предложиха по-голяма заплата от тази, която щях да искам и повече свободно време от колкото можех да си представя. Невероятно, семинарът работи. В това време повикаха и синът ми на работа от две места и за мен беше най-страхотното усещане, свободата да искаш и да можеш да бъдеш себе си. Аз съм удивена от промените, които се случват след всеки семинар с Димо, след всяка сесия с него. Много благодаря, Димо!

А сега бързам за работа, защото имам още клиенти.

D