×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Фикрие

Искам с няколко изречения да споделя Огромните и Искрени Благодарности към Димо!

Първата ни среща беше преди година, търсех промяната, но не бях готова да пожертвам Егото си
и разбира се, нищо не се случи при мен в ” Усещане за пари”. Помислих си, че не съм на правилното място.

През това време изтече много вода, аз се бях смирила и знаех и усещах, че не външните фактори са причина за загубата ми на пари и клиенти, а всичко е вътре в мен, всичко започва от нас самите! Както са казали: “Помогни си сам и Господ да ти помогне”!

Събитията (загуба на пари, конфликтни ситуации с много близки хора от семейството ми) до толкова ме бяха провокирали, че отново потърсих Димо! С негови насоки участвах в “Усещане за пари”, беше изключително изживяване. Все още ме държи емоцията. Енергията вибрира по пръстите ми…. Закопаните дълбоко в мен чувства и емоции бликнаха, изригнаха като вулкан.
Невероятно, но факт!

Бях бременна в 9-ти месец, когато загубих баща си. Болката и мъката бяха разкъсващи, а аз ги потисках вътре в мен, за да не навредя на бебето си! След като родих, пак не можех да си позволя да дам воля на сълзите и да изживея болката си, защото исках бебето ми да бъде кърмено дълго време. Като участник в терапевтична роля енергията много яко ме разтърси и се появи нещо, което се е случило преди две поколения в рода на майка ми – Убийство за пари, за което Димо предположи и ме насочи да потърся информация от близки. Беше истина! Излезе вярно след като попитах майка ми….

….и няколко дена след работата ни в “Усещане за пари” аз се чувствам прекрасно – лека като перце, няма я парещата болката в гърдите ми и още много, много бонуси на осъзнатост! Клиенти сами започнаха да ме търсят за поръчки, да се вслушват в съветите ми и да ги изпълняват. Раздвижи се екипът ми от регистрирани дистрибутори. Вълнуващо е преживяването!

Димо е вълшебник, който умее да те поведе по пътя на трансформацията, стига да му позволиш. “Учителят се появява, когато ученикът е готов.” Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив!
Благодаря на Вселената, че изпрати Димо в живота ми!

Препоръчвам работата с Димо, защото смятам че умее да намери път към всяко сърце и подход към всеки проблем!!!

D