×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Михаела

Благодаря ти за магичното преживяване! Не бих могла да опиша с  думи вълшебството на тази нова за мен опитност… Благодаря ти, че  ми открехна вратата към това изумително пътешествие към себе си:))  Щастлива съм, че дойдох при теб в подходящия за мен момент – този,  в който да осъзная смисъла и ценността на ребалансинг.

Не се виждаме често с теб, но забелязвам че за мен срещите ни почти винаги са от типа „Еврика!“. Срещи, които си спомням ярко и след години, в детайли. Срещи, след които зная, че животът ми вече никога няма да е същият. Че на някакво ниво промяната се е случила. Вълшебно е и съм ти благодарна, Димо.

След констелацията се чувствах, като оголен нерв… Всичко случващо се около мен ми причиняваше неистова болка. В нощта на сряда срещу четвъртък спах 2.5 часа – бях толкова разтърсена от всичките емоции и преживявания. Но сутринта станах и отидох на тренировка с ясното намерение да поискам подкрепа от съмишлениците си. И я поисках. И я получих. Споделяне, докосване, масаж, утеха, силни прегръдки, кърпички, бърсане на сълзи, много подкрепа, бонбони… Беше магично преживяване.

Още по време на констелацията се отключи болката. Силна и непоносима. И исках да спре, да се махне някак, да съм на друго място, в друго време… До петък, когато осъзнах, че тя всъщност си е била вътре в мен през цялото време; през всичките тези години. Но е била невидима за съзнателното ми, била е добре маскирана, скрита надълбоко. И е „работила“ от това място, невидимото –  напомняща за себе си непрекъснато и проявяваща се в живота ми под различни лица и форми, но в същината си – една и съща история… Сега ѝ дадох път да излезе на повърхност  та. Освободих я, дадох ѝ възможност да ми се покаже. Да се легитимира. Да я изживея – такава, каквато е. Да я призная и пусна с благодарност. Да я трансформирам.

Започна един много сладък процес – на това да погледна на себе си с мекота; да изпитам чувство на комфорт в мене си; да се изразя и представя пред света без страх – такава, каквато съм. И получавам огромна подкрепа и невероятна обратна връзка от околната среда! Чудна среща е това…

D