×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Вики

Благодаря ти за огромната подкрепа, която получавам от срещите с теб и невероятната ти опитност да напипваш точните места в душата ми, да ми помагаш да ги видя, осъзная, преживея и приема!

Доста години се чувствах, като опитен заек пред какви ли не светила на медицината… Докато не срещнах теб, за да погледна навътре в себе си и да преживея някои затиснати емоции, да се себеопозная малко повече – буквално! И да започна да се приемам и харесвам.

Вече месец от “прераждането ми” аз всеки ден благодаря за постигнатите резултати, които са толкова прекрасни и аз им се наслаждавам всяка минута!!! Благодаря на себе си, че ти се доверих и въпреки предизвикателствата не се отказах да продължа напред! И да се похваля – всяка сутрин излизам на ранна разходка! Дори качвам стълби без да се задъхвам много! Старая се да правя по 10.000 крачки всеки ден! Вчера слязох до морето и се качих обратно пеш! И имах енергия да го направя още един път! Аз говоря! И споделям себе си! И плача от щастие! Толкова е хубаво!

D