×
начало Димо запази час отзиви кошче за емоции абонамент речник публикации приятели активни медитации
D

Цвети

Едно от най-ценните неща, които ми дава Димо е усещането за разбиране и съчувствие. Каквото и да му разказвам никога не ме е съдил. В очите му съм виждала единствено разбиране и приемане. За мен това е изключително ценно.

Усещане за тяло е нещо велико. Дава ми възможност неусетно и без усилия да свържа със себе си. Според мен то е много лека и приятна медитация без определени неща за правене и вярно изпълнение. Медитация, която последния път ме отведе доста навътре в мен, позволявайки ми да усетя нещо, което не съм и предполагала че притежавам 🙂

В една от индивидуалните ми сесии, чрез Транзесенс, Димо ми помогна да се свържа с потока на Живота. Помня усещането и днес. Беше вълшебно преживяване.

Усещане за храна е магия. Имам записки от там, които и днес чета. Те ми помагат да си спомня какво видях и усетих в дните на семинара.

Колкото до констелациите – всяка една носи нещо и на мен, независимо от темата. Никога не съм си тръгвала “с празни ръце”.

Мммммммммммм….. Беше велико и магично и перфектно… Толкова лесно мога да се пристрастя към това усещане. Ако това е тантра, бих опитала пак… Разливам се в разкош 😄

Отивам да спя и се надявам да отнеса тази наслада и в сънищата си и да се разтопя в нея ❤

Талант си ти, Димо! Надявам се да го знаеш 🙏💕

Препоръчвам работата с Димо. Смятам, че може да намери подход към всеки и ще направи всичко възможно за да помогне.

D