×
начало отзиви обратна връзка активни медитации абонамент речник публикации приятели отдалечена сесия

Тантра

24. януари (петък), 05:00ч.
26. декември (събота), 18:00ч.
200лв.
близост
удобни дрехи, подходящи за движение и потене
отминало събитие

Въведение в Тантра е семинар за навлизане в изкуството на Тантра. В него се тръгва от далеч, за да може да се изгради здрава основа, необходима да удържи силните енергии с които Тантра работи. Да създаде контейнер в който те да могат да бъдат изживявани здравословно, подхранващо.

Пространство в което човек може да изследва способността си да бъде с това, което Е. Способността си да изживява момента, без да бяга от него. Тази способност е цяло изкуство. Способност, съчетаваща в себе си повече практика от колкото разбиране. Изкуство, наречено Тантра.

Често Тантра е трудна до невъзможна, дори когато човек е сам. Присъствието на друг човек я прави още по-трудна. А какво остава, когато другият е на интимна близост? Има ли изживяване в момента или са активирани защитните механизми?

Изграждането на контейнер за тантрични преживявания е основната цел на семинара, а също и да бъде избегната масовата криворазбраност на Тантра. Злоупотребите с нейната идея и произтичащото от това нараняване.

В семинара ще има

споделяне, медитация, танцуване, работа с представители, упражнения, масаж, дишане

В семинара няма да има

секс и теоретични лекции. Нищо от упражненията не е задължително. Всеки участник сам определя до къде и колко да да навлиза в упражненията.